-12.11.2020, датум кој секогаш ќе остане во моето сеќавање, пласман на ЕУРО 2020. Во недела посакувам да славиме пласман на МАКЕДОНИЈА во бараж на СП – Катар 2022, напиша Ангеловски на Фејсбук.