Преку Фејсбук објава, таа се обиде да ги објасни овие планирани промени кои Владата сака да ги спроведе во образованието.

По најавата за воведување на дигитални учебници, многу родители имаат прашања и дилеми. Во овој пост би сакала да…

Posted by Мила Царовска on Monday, April 26, 2021

Сепак, објавата на Царовска и понатаму наиде на голем број негативни коментари и критики.

Решивме да споделиме со вас дел од нив. Прочитајте што мисли народот за овие реформи: