Во текот на вчерашната вечер скопјанка буквално влезе во ЕУ и го скрши стаклото на оваа зграда. Таа заедно со совозач ги помина барикадите и стигна до оваа зграда.

Ова може да го погледнете од фотографијата во продолжение: