На сајтот на Бирото за јавни набавки може да се преземе и види документацијата за оваа набавка.

Погледнете за што станува збор:

Во документот стои дека се набавува тоалетна хартија во износ од 1.331.500 денари, што за 44.000 парчиња значи дека Собранието плаќа по 30 денари за едно парче тоалетна хартија.