Натпреварот беше обележан од непозната девојка која истрча на теренот на самиот крај од мечот.

Судијата го прекина натпреварот кога виде дека девојчето истрча на теренот, што можеше да се види во директен пренос.

Познато е дека тогаш снимателите имаат задача да снимаат нешто друго, но тие не разбраа што се случуваше на време, па оваа девојка се најде во кадарот.

Таа стана главна тема на социјалните мрежи бидејќи многумина се воодушевени од нејзиниот изглед.

Медиумите по натпреварот објавија дека чуварите најпрво и ги покриле градите, но имале причина за тоа. Имено, на нејзината маица пишувало „WTF Coin“, а тие веднаш ја покриле кога ја стигнале.


Оваа бринета промовираше нова крипто валута која наскоро ќе излезе на пазарот и сигурно е дека оваа девојка заработи убава сума пари за да ја промовира оваа крипто валута на овој начин.

Нејзиниот идентитет сè уште не е познат, а исто така се уште не е објавено дали ќе биде казнета за трчање на теренот и прекинување на натпреварот.