Тој пресметал дека во моментов долгот на општините изнесува 3,832 милјарди денари и оти најзадолжен е Град Скопје.

– Новонастанат долг во овој мандат на градоначалници (скоро сите од СДСМ и ДУИ) е 1,866 милјарди денари…Не само што не направија ништо, туку ги задолжија граѓаните со нови 1,866 милјарди денари долг само на општинско ниво…П.С. Град Скопје е сега за 8,5 пати повеќе задолжен од пред 4 години…

Општински долгови, заборавени граѓани, кафански сметки и лаги на СДСМ

➡️ СДСМ се фали дека платиле 50 милиони евра за…

Posted by Ilija Dimovski on Sunday, June 13, 2021