Без вода денеска од 9:30 часот се корисниците од улиците „АФЖ“, „Киро Димишков“, „Ѓоре Ѓоревски“, „1558“ и дел од долниот дел на Радишанска ул.30.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи-Скопје, прекинот е поради уличен дефект Ф 250 мм на ул. „Радишанска“ карши школото

Корисниците ќе бидат без вода се до санирање на дефектот.