На репертоарот се познати филмски саги, драми анимирани филмови.

На репертоарот се новиот дел од филмската сага „Брзи и бесни“, „Денови на гнев“ од Гај Ричи, драмата „Шарлатан“, современата верзија на класичниот роман на Чарлс Дикенс – „Твист“ и шведскиот анимиран филм „Безопашестиот Пеле“.

Билетите се достапни на билетарница во кино „Милениум“ по цена од 150 денари.