Поранешниот градоначалник на Град Скопје од редовите на СДСМ се огласи дека е хакиран неговиот Инстаграм профил. Тој упати порака да не се одговара на ниедна порака која ќе се добие од неговиот профил.

Неговиот статус може да го погледнете во продолжение.