Но нема место за паника. Станува збор за вежба за спасување која започна попладнево.

Се смета за голем пропуст на организаторите што вежбата не беше најавена преку медиумите, а граѓаните останаа неинформирани дека вакво нешто ќе се случува денеска во Скопје.