На 17.05.2021 околу 15.00 часот, при влез во РСМ, полициски службеници на Граничен премин „Меѓународен аеродром Скопје“, при преглед на личен багаж на пријавениот, пронашле и одзеле марихуана, хашиш и хашиш масло.