Божиќно обраќање на градоначалникот на Општина Кавадарци, Митко Јанчев.

Тој во своето обраќање на граѓаните им посака да бидат сплотени во текот на цената година, како што се за време на празниците.

„Христос се роди! За многу години!“

Видеото видете го ТУКА.