По вчерашните изјави на премиерот не знам што е полошо: владата да го “покрива” незаконското следење од страна на тајните служби или тие да го покриваат незаконското апсење, напиша професорот Гордан Калаџиев на социјалните мрежи.

Најстрашно е сепак што во државава нема суд ниту друг орган што ова може да го разјасни и спречи. Ете толку од правната држава: среќна нова 1948!, пишува тој.

 

По вчерашните изјави на премиерот не знам што е полошо: владата да го “покрива” незаконското следење од страна на…

Posted by Gordan Kalajdjiev on Saturday, April 3, 2021