Професорот Самоил Малчески ко коментира  изјавата на Заев , во која вели дека поевтино било до Прилеп да лета со хеликоптер, отколку да оди со кола.

Јас не бев приватно во Прилеп, бев службено. Хеликоптерот троши помалку од Заев и две коли кои го следат, вели Заев
А таму не чекаа колите со обезбедувањето?. Пешки одеше низ Прилеп?прашува Малчевски.

Значи испаѓа двоен трошок ем за хилихоптерот ем за возилата и обезбедувањето кое те чекало во Прилеп!
Не е до штедењето, до забеганоста е!, пишува Малчески на социјалните мрежи.

 

Јас не бев приватно во Прилеп, бев службено. Хеликоптерот троши помалку од Заев и две коли кои го следат, вели Заев

А…

Posted by Samoil Malcheski on Saturday, April 3, 2021