По петмесечна истрага, албанската полиција откри дека тој продавал кокаин за 3.500 албански лека од доза (28,5 евра), пренесува порталот „Егзит“.

Како што се наведува, полицијата кај уапсеното лице запленила кокаин, пиштол, 42.000 лека (околу 342 евра), 8.730 евра, мотоцикал, автомобил и седум телефони.