Аналитичарот Сашо Клековски во дебатниот магазин на ТВ21 зборуваше на теми поврзани со изборите во Македонија.

„За мене најдобра работа е што сите страни ги легитимизираа резултатите, немаме оспорување на изборите и тоа е најважна работа од овие избори“, истакна аналитичарот Сашо Клековски во вечерашното дебатно издание на ТВ21.