Победата е на дофат, победата е тука, излезноста е клучот. Тие сакаат да наведнете глава, јас ви велам главата горе. Народот е со нас, ова е победа на народот. Да ни е вечна и вековита нашата Македонија, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на Фејсбук.