Статус на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски

 

Нема никакво вложување во ИНФРАСТРУКТУРАТА со оваа неспособна власт која не става ни камен, а камо ли да гради автопат. За жал кога се зборува за Заев се мисли на КРИМИНАЛ, ТЕНДЕРИ И РЕКЕТ, не и на ИНВЕСТИЦИИ, ИНФРАСТРУКТУРА, ПОДОБАР ЖИВОТ.