– Драг Зоране, функционерите се избрани за да не ги понижуваат граѓаните, а не претпоставените. Стојко е човек-храброст, човек-слобода! Однесувањето на Пауновски е највисок морален чин на сочувување на интергитетот и професионалноста на институцијата која ја предводи и која најодговорно, макотрпно се обидува да ја оспособи години наназад. Убаво би било да научиш да ги почитуваш своите соработници, пишува Софија Куновска на „Фејсбук“.

Драг Зоране, функционерите се избрани за да не ги понижуваат граѓаните, а не претпоставените.
Стојко е човек-храброст,…

Posted by Sofija Kunovska on Friday, April 23, 2021