Лед рефлектор во Општина Аеродром чини 9️⃣2️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ денари (78.000+ДДВ)
Друг лед рефлектор чини 5️⃣5️⃣.0️⃣0️⃣0️⃣ денари (47.000+ДДВ)
Златко Марин дали според тебе ова се нормални цени?
Собери храброст и избери медиум, по твој избор, да разбере цела јавност какви набавки правите.
Уште чекам покана, напиша на Фејсбук, Дејан Митески.