Лев, смета дека Македонија има добар квалитет, Германија мора да победи за да ја потврди фаворитската улога.

-Прво што треба да направиме е да победиме, тоа ќе го потврди нашиот квалитет, Македонија може да биде незгодна, тие се непредвидливи, ние мораме да ја оправдаме фаворитската улога – изјави Лев на прес конференцијата.