Во време кога пандемијатра на коронавирсот се повеќе зема замав, Николовски лета за Дубаи заедно со директорот на ТЕЦ Неготино, Небојша Станковиќ, кој исто така е придружуван од сопругата, пишува порталот Нетпрес.

Двете двојки прво со автомобил отпатувале за Белград, а оттаму полетале за Дубаи.