Порталот Охрид1 јавува дека станува збор за малолетно лице.

Екипата на Брза помош стигнала на лице место во рекордно време и покрај големите колони возила, кои се движат кон најпопуларните плажи во преполниот Охрид.

Порталот јавува дека лицето било пренесено во Скопје