Костовски на својот фејбук профил напиша дека тој е свесен дека на Смилевски му се брза затоа што го чека голем пораз.

-Општина Бутел не смее да биде бетонизирана, Смилевски има јасен план за куп згради во Бутел. Ова силување на општината ќе запре на 17 октомври, додека сите постапки и процедури кои наштетуваат на граѓаните ќе бидат детално проверени.

Останатиот дел од статусот на Костовски е достапен подолу:

МЕГА СКАНДАЛ ❗️

Страв, паника и можен криминал.

Најнеспособниот градоначалник во историјата на Општина Бутел Велимир…

Posted by Дарко Костовски on Thursday, September 23, 2021