Ова се случува на „Водњанска“, а на твитер профилот на кој е објавено видеото се прашува дали возилото е запрено само за да помине премиерот Заев и неговата свита.

Возилото на брзата помош нема пуштено ротациони светла, но сепак е запрено и не може да стигне до комплексот „Мајка Тереза“.