Од одличен хирург, надежен министер да завршиш како кловн на Зоран Заев е голем личен пораз…, ах колега колега, еден совет, достоинството нема цена, му порача лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на министерот за здравство Венко Филипче.

 

Од одличен хирург, надежен министер да завршиш како кловн на Зоран Заев е голем личен пораз… ах колега колега, еден совет, достоинството нема цена!

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, May 7, 2021