Иднината со СДСМ не е иднина. Тоа е иднина на статус кво. Иднината со СДСМ е иднина без проекти, без конкретни чекори, со паушални постапки и импровизации, иднина во која нивниот збор ќе вреди како досега, едно големо ништо. Затоа јас ќе продолжам да се борам без разлика на сѐ. Да бидеме истрајни! Овие избори се шанса за промени, шанса за подобро утре.
#СоздадиНоваИднина, напиша Мицкоски