– Јас којшто се школував овде и во центри во Европа, или Заев кој во тоа време создаваше клановска крими империја во Струмица. Јас, кој работам според чест, принципи и вредности или Заев кому свитканата кичма, лажењето и тапкањето по рамо му е секојдневие. Се знае кој е тука изборот, вели Мицкоски.

30-та Годишна конференција на УМС на ВМРО ДПМНЕ

Кога станува збор за бранењето на стратешките интереси, кој може подобро да ги брани или застапува, јас кој едно пенкало во својот живот не сум позајмил или Заев аболиран политичар кој украде цела држава? Јас којшто се школував овде и во центри во Европа, или Заев кој во тоа време создаваше клановска крими империја во Струмица. Јас, кој работам според чест, принципи и вредности или Заев кому свитканата кичма, лажењето и тапкањето по рамо му е секојдневие. Се знае кој е тука изборот.

Posted by Hristijan Mickoski on Monday, June 14, 2021