Тој напиша дека заедничкиот патриотизам е да имаме општество во кое ќе се почитуваме, во кое зборот ќе вреди, во кое ќе има натпревар на идеи и компетенции.

– Струга е подготвена за промени, проекти и нови победи, додава Мицкоски во својата Фејсбук објава.