Тој ги повика граѓаните на протест.

-Слобода за уставобранителите и поддршка на општонародниот протест! Недела, 11:00 часот пред Влада, напиша Мицкоски на Фејсбук.

Правдата не смее да биде слепа. И еден ден во затвор на неправедно осуден е тежок како година. Македонија не смее да ги…

Posted by Hristijan Mickoski on Friday, April 23, 2021