Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ проф. д-р. Христијан Мицкоски заедно со градоначалникот на општина Штип, Иван Јорданов во рамките на активноста „Промените на дело“, ќе извршат увид на градежни активности на улици во населба Дузлак во Штип, информираат од партијата.