Аналитичарот, Ивор Мицковски, ги коментира набавките на службени возила што ги прави власта.

-Додајте уште 45 пасати и 2 нови форда за двата директори од Фонд за Здравство.
А, да, и мајбахот на Грујо што го вози Зоки – коментира Мицковски.