– Среде пандемија и тешка економска криза, владината коалиција со буџетски 102.000€ (без ДДВ) ќе си плаќа анкети за мерење на рејтингот на нивните градоначалници и кандидати. А има толку многу реални потреби и проблеми што треба да се решаваат со буџетските средства, пишува Милошоски на „Фејсбук“.

📌Среде пандемија и тешка економска криза, владината коалиција со буџетски 102.000€ (без ДДВ) ќе си плаќа анкети за…

Posted by Antonio Miloshoski on Friday, April 23, 2021