“Главата горе и не заборавајте, ова е ваша земја, ова е земја на сите вие кои што живеете во неа и ничија друга!
ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА“!

Фејсбук статус на потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.