Традиционален велигденски турнир во серва денес се одржа во Црешево.

Присутен беше и Владо Мисајловски, потпретседател на ВМРО-ДПМНЕ и носител на листа во ИЕ2, како и градоначалникот на Гази Баба, Бобан Стефковски.

„Одлични домаќини и добри луѓе, убаво дружење и забава заедно со жителите на Црешево!

Убави празнични денови Македонијо“ – напиша Мисајловски