– Дарко Костовски ПОБЕДУВА ВО БУТЕЛ !!! Прекрасна атмосфера со добри и чесни луѓе, луѓе кои сакаат промени и сакаат проекти. Време е за итни реформи, време е Бутел да стане место за сите луѓе, независно од етникум или партиска припадност, време е Бутел да стане едно убаво и нормално место за живеење. Дарко за Бутел, Данела за Скопје, напиша на Фејсбук потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски.