Во продолжение ви го пренесуваме неговиот статус.

-999 КОВИД ПОЗИТИВНИ, 24 ПОЧИНАТИ. Важно попис ќе си терале, а за нови мерки сигурно пред празници ќе ни соопштат!!!, напиша на кратко Мисајловски.

999 КОВИД ПОЗИТИВНИ 😡 24 ПОЧИНАТИ🙏
Важно попис ќе си терале, а за нови мерки сигурно пред празници ќе ни соопштат!!!
#БандаБезКоманда
#ДНО

Posted by Vlado Misajlovski on Tuesday, March 16, 2021