Лоповлукот на Петре!, напиша Владимир Нелоски на ФБ
Кејот “13 Ноември” не е само неквалитетно изработен, и преплатен е!!
Лед светилките ги плаќаат по 34 000 денари за една, а исти такви светилки се по пазарна цена од 4000 до 6000 денари.
Ќе одговараш Петре!!!!, напиша Нелоски.