– Алчноста и нивните коруптивни намери чинат 5000 човечки животи. Бројот на смртни случаи во Македонија веќе е над 5000, стапката на смртност е највисока во регионот, додека бројот на вакцинирани е најнизок.
Според документите кои ги објави денес ВМРО-ДПМНЕ на ФАНТОМСКАТА фирма од Хонг-Конг владата исплатила 7.8 МИЛИОНИ ЕВРА. За оваа АФЕРА пишуваше италијанскиот весник Ла Верита, а денеска во јавност излегоа и ДОКУМЕНТИ на кои јасно се гледа дека парите се исплатени на фантом фирмата Стабри. На оваа фантом фирма која има само 3 вработени се исплатени 7.8 милиони евра, ова е огромен доказ за КРИМИНАЛ, криминал кој чини човечки животи.
За овај скандал мора да има ОСТАВКИ, но и КРИВИЧНА ОДГОВОРНОСТ!, посочува Николоски.

Додека земјите од регионот МАСОВНО се вакцинираат, најодговорните за корона кризата во Македонија земаат ПРОВИЗИИ за…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Wednesday, May 5, 2021