– Вториот и третиот човек во Владата на Заев си одат на одмори во МЕКСИКО 🇲🇽 и ДУБАИ 🇦🇪! Одмори кои чинат колку ЕДЕН СТАН!

А народот СЕДИ ДОМА во карантин и чека ВАКЦИНИ кои за жал НЕМА ДА ДОЈДАТ!

ОСТАВКИ ВЕДНАШ! Неспособноста и алчноста чини човечки животи! – напиша Николоски.

Вториот и третиот човек во Владата на Заев си одат на одмори во МЕКСИКО 🇲🇽 и ДУБАИ 🇦🇪! Одмори кои чинат колку ЕДЕН…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Tuesday, March 16, 2021