Неговиот Фејсбук статус ви го пренесуваме во целост:

9 Април 1873 првиот воз од Солун до Скопје. 10 Април 2021 нема воз од Солун до Скопје. Пред 148 години има воз, денес нема!
Пропаста има име, неспособноста има име- Зоран Заев. Затоа ОСТАВКА веднаш. Честит ден на железничарите во Македонија!, пишува Николоски.

 

9 Април 1873 првиот воз од Солун до Скопје
10 Април 2021 нема воз од Солун до Скопје
Пред 148 години има воз, денес…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Saturday, April 10, 2021