Тој ќе зборува на повеќе актуални теми

– Додека се уриваат безбедносниот, економскиот и дипломатскиот систем власта се мачи да докаже дека има морал а опозицијата укажува на нови афери на СДСМ и ДУИ.
Што знаат за Заев притворените Рашковски и Кичеец кои шетаат слободно а што за струмичката група знае Филипче кој чека “пресуда” од премиерот, се наведува во најавата на телевизија Алфа.