Потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ Александар Николоски вечерва ќе гостува во емисијата „Заспиј ако можеш“ на Алфа ТВ.

Вечерва во 22:30 гостувам во емисијата ,,Заспиј ако можеш”.
Ќе зборуваме за проблемите со кои се соочува Македонија, за големите КОРУПЦИСКИ СКАНДАЛИ, НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАВСТВА, ќе зборуваме за фактот дека НЕМА ВАКЦИНИ, клучните актери се некоординирани и ја префрлаат одговорноста.
ВМРО-ДПМНЕ повторно докажа дека силно се бори за националните интереси и за економската благосостојба на македонскиот народ.
Следете!, напиша Николоски.

 

Вечерва во 22:30 гостувам во емисијата ,,Заспиј ако можеш”.

Ќе зборуваме за проблемите со кои се соочува Македонија, за…

Posted by Aleksandar Nikoloski on Tuesday, March 30, 2021