„Дури и на скопските манипулатори веќе треба да им биде јасно чиј е Гоце Делчев!“, пишува на официјалната страница на партијата.

Во соопштението се додава дека внукот е од неговата ќерка Деница и неговиот зет Никола, а името ќе биде историско.