Претседателката на Унијата на жени на ВМРО-ДПМНЕ, Жаклина Пешевска, денеска се сретна со градоначалникот на Општина Гази Баба, Бобан Стефковски.

-Се сретнав со новиот градоначалник на Општина Гази Баба Бобан Стефковски на кој и лично му честитав за добиената доверба од граѓаните на Гази Баба и уверена сум дека добиената доверба нема да ја изневери туку напротив ќе ја оправда.