Ова е најнеспособната и најнеработливата влада во историјата, освен ако пљачкосувањето на народот, уништувањето на иднината на младите и тоталниот дебакл и порази во сите сфери, не се работи кои ќе ја направат државата подобро место за живеење, напиша на Фејсбук, Бране Петрушевски.