Во продолжение може да го погледнете неговиот Фејсбук статус.

Дали висок функционер од СДСМ, актуелен во неколку афери, со целото семејство и голем багаж, пред неколку дена од…

Posted by Бране Петрушевски on Tuesday, March 16, 2021