Го читам фараонот од Египет Апасиев, како вели да бил власт досега Касами ќе бил во притвор, а Курти persona non grata. Во ред, но тој е власт во град Скопје, па најмалку што може е да излезе од коалицијата со ДУИ и Данела, а може и да испреговара враќање на имињата на улиците.

Лицемерието со кантар не му се мери, вели пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Бране Петрушевски во својот Фејсбук статус.