Уставни измени нема да има! СИТЕ 44 пратеници на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата гласаа ПРОТИВ дневниот ред со одлуката за уставни измени, вели Бране Петрушевски, пратеник на ВМРО-ДПМНЕ.

-Паднаа маските, отидоа во вода лагите на власта и нивните мегафони. Многу се далеку од 80 пратеници, додава Петрушевски.