Имајќи предвид дека 2021 година навестува динамични промени, како отворање на најголемиот трговски центар, се чини дека за американскиот гигант нашата држава претставува соодветно место за експанзија, пишува порталот „Фактор“.

Наскоро ќе се отворат и синџир „Лидл“ супермаркети.